sälja-via-app-telefon

Sälj via app

Tjäna pengar tillsammans med föreningen genom att sälja delikatesser genom vår användarvänliga säljapp! När du registrerar dina beställningar från telefonen sköts allt digitalt och du slipper pappersgörat. Enkelt, smidigt och tryggt!

Sälj enkelt via appen tillsammans med föreningen

Appen är smidig på så sätt att var och en i föreningen kan gå in via samma gruppkod och sälja via appen. Det enda kravet är att ni går in via samma gruppkod. På så sätt registreras alla beställningar på er som förening och underlättar kommunikationen med oss på Idrottssupport.

När ni lagt in alla beställningar är det bara för er att med ett enkelt knapptryck skicka iväg ordern och invänta produktleverans.

Hur mycket pengar vill ni tjäna som förening?

När du och din förening påbörjar en försäljning via oss bestämmer ni själva vilka summor ni vill nå. Skulle det vara så att ni säljer alla produkter vi tillhandahar i sortimentet tjänar ni som förening cirka 43 kronor per såld produkt.

tjäna-pengar-till-laget-snabbt-smidigt-via-app-kaffe-kryddor

Bli motiverade av varandra i föreningen

Eftersom allt sker digitalt är det mycket enkelt att följa upp i realtid hur försäljningen går. Att sälja tillsammans via appen kan även fungera som en sporre och gör att många blir motiverade. Detta kan stärka teamkänslan hos er i föreningen.

Vill du veta mer om hur ni som förening kan tjäna pengar?

Hör gärna av dig till oss när du och din förening vill veta mer om hur försäljningen går till eller hur mycket pengar ni kan tjäna. Vi svarar på alla frågor och ser fram emot att höra från dig!

Sälj delikatesser på ett enkelt sätt via vår app och tjäna pengar tillsammans med din klass!