sälja-kaffe-tjäna-pengar

Produkter att sälja

Vi på Idrottssupport är noga med att välja ut vårt produktsortiment med omsorg. Givetvis har vi alltid dig som säljare i åtanke, men också att produkterna ska vara av hög kvalitet och att de ska vara så ekologiska och naturliga det bara går. Välj och vraka vad du och din förening vill tjäna pengar på!

BBQ-såser med vacker presentinslagning – perfekt att ge bort

Vår BBQ-såser är en perfekt present att ge bort till någon du tycker om. Dessa såser går att använda såväl som vid marinering av kött som med andra grönsaker. Såserna är fria från gluten och laktos och levereras i ett snyggt emballage. Både god och vacker att titta på!

Ekologiska kryddboxar och kryddor utan tillsatser

I vårt produktsortiment finns flera goda kryddmixar och kryddblandningar, självklart utan tillsatser. Samtliga kryddor har helt naturliga smaker och är sockerfria, glutenfria och även laktosfria.

Kryddorna innehåller heller inte några märkliga e-nummer. Resultatet: utsökt mat som också känns bra i magen.

Saffran i portionspåsar som passar till mat och bak

Saffran i portionspåsar som är nyskördad och av högsta kvalitet, även denna har inga adderade tillsatser. Perfekt krydda att ha i matlagning och i bakning. Varje saffranspaket levereras i ett praktiskt kuvert av fyra påsar á 0.5 gram mald saffran.

Ekologiskt kaffe av noga utvalda Arabicabönor

Det ekologiska kaffet i vårt produktsortiment är ursprungligen från Honduras och säljs i förpackningar om 1 kilo. Bönorna rostas sedan på beställning av ett familjeägt rosteri norr om Stockholm. Med detta kaffe får du garanterat en god kaffesmak som karaktäriseras av röda vinbär. Perfekt som bryggkaffe, presskaffe eller espresso!

Smakfull parmesan som lagrats under lång tid

Vad sägs som en 30 månaders lagrad parmesan? Denna utsökta ost innehåller enbart naturliga råvaror, med andra ord inga tillsatser eller mystiska e-nummer. Ett perfekt val när du och din förening vill sälja en lättsåld produkt och tjäna pengar till något ni drömmer om.

Ekologisk olivolja från Portugal av högsta kvalitet

Olivoljan Acushla är 100 procent ekologisk och av finaste kvalitet, producerad i Duorodalen i norra Portugal. Denna produkt är perfekt att ge bort som present med sin snygga förpackningsdesign. Smaken på olivoljan är aningen kryddig med toner av gräs. Rekommenderas varmt att ha i salladen såväl som i all typ av gourmetmatlagning.

Frågor eller synpunkter kring våra delikatesser? Hör av dig!

Har du frågor eller synpunkter kring något vi har i vårt sortiment? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi till dig så snart vi har möjlighet.

Tjäna pengar tillsammans med klassen när du säljer våra populära delikatesser – kontakta oss idag för ett startpaket!