Välkommen till oss på Idrottssupport!

Hjälpt föreningar att tjäna pengar sedan 2013

Vi har sedan 2013 dagligen arbetat med att ge ungdomar chansen att tjäna egna pengar till föreningen. Tillsammans kan du och ditt team nå era drömmar – bara fantasin sätter gränser. Sälj våra lättsålda produkter från utvalda leverantörer och gör något kul för pengarna ni tjänar in!

När ni säljer via oss är vi också noga med att betona att du och din förening inte behöver ligga ute med pengar för det ni säljer. På så sätt tar ni aldrig några risker när ni säljer via oss.

Delikatesser av hög kvalitet valda med omsorg

Det sortiment av delikatesser som ni kan välja att sälja via oss är noga utvalda från de bästa tänkbara leverantörerna. Vi på Idrottssupport är noga med att välja ut vilka delikatesser som ska få finnas i vår produktkatalog och prioriterar svenska varumärken som är ekologiska och närproducerade.

Vårt mål är att ni som förening ska kunna tjäna pengar på ett roligt och smidigt sätt så att ni på sikt kan nå era drömmar och mål.

Har du frågor kring hur man kommer igång och tjänar pengar till föreningen eller vill du veta mer om oss? Tveka inte att höra av dig!